Известие

Collapse
No announcement yet.

лампата на щеката не гасне

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
    П.С. В раздела за 164 има доста изписано по въпроса
    Е, вече и тук има
    3 страници за една лампа ...
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
      абе просто е лампата със щеката която е на таблото гасне, а другат ана чек панеля не, това е целия проблем, тази на таблото при мен гасне след около 2, 3 до 4 минути работа на колата
      а иначе лейката изобщо не ми е светвала тя си гасне нормално когато запаля
      Колега Rider_alfa155 все едно .. гледам себе си.Почти същите проблеми са и при мен (във всички теми, не само в тази)с някои малки разлики :
      Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

еми колега да си плачем взаимно на рамо и да споделяме кой какво и така
        sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
        Suzuki GSXR 750 W настоящ
        Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

E тя диагнозата е поставена и лечението е ясно
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
            Най-вероятно е от датчикът, който Furious 155 търси от около 2-3 месеца. А, ако това, вярно е така:, двигателят отдавна да е свършил курса.
            Тука несъм много съгласен!!! И при мене лампата за маслото на чек панела свети постоянно и тази на таблото гасне след 1 минута! Имам наблюденията,че двигателя още не е "свършил курса"

155 2.5 V6
            Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
              Тука несъм много съгласен!!! И при мене лампата за маслото на чек панела свети постоянно и тази на таблото гасне след 1 минута! Имам наблюденията,че двигателя още не е "свършил курса"
              странно и моите наблюдения са същите

Comment

Сменете си тогава датчика, който е за тази лампа (или каквото е необходимо), защото не е нормално 1 мин да не гасне.
                75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от TRENDi Покажи съобщение
                  Сменете си тогава датчика, който е за тази лампа (или каквото е необходимо), защото не е нормално 1 мин да не гасне.
                  Нормално е!!!При повреден датчик за ниво на маслото така се държи лампата на таблото.
                  sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Той много скьп(5-10лв.)
                    ALFA ROMEO 155 T. SPARK 1.7 8V

Comment

И са сменя за цели 5 минути с цигарата и кафето
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

еииииииииии вии луди ли сте бе толкоз много пари (5-10лв) и толкова много време за смяна..... хихихи това ми напомня за един виц за мутрата дето му се напулнил пепелника и си сменял колата...........

Comment

Първоначално публикувано от fazana Покажи съобщение
                          Той много скьп(5-10лв.)
                          Ако наистина беше толкова пари тоя датчик щях да изкупя всичките аз!!Става въпрос за МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО А НЕ МИНИМАЛНО НАЛЯГАНЕ!!!Датчиците са различни и въпросния е над 70лв маи!!Хора без чек панели в колите да не пишат защото при другите (които го имат) има по 3 лампи за маслото (пазположени по таблото и чек панела) и стават неразбирателства на кои какво му свети и какво не!!
                          Last edited by mimouzunov; d.m.y г., 10:54.

Comment

Колега знам за какьв датчик става вьпрос.А този за,който ти говоря е за налягането на маслото и когато запалиш двигатела лампата на таблото трябва да огасне веднага.За панелите сьщо знам разликите.Извинява ако сьм те обидил но мисля,че ако си смениш датчика поне лампата на таблото ще ти гасне веднага.
                            ALFA ROMEO 155 T. SPARK 1.7 8V

Comment

Първоначално публикувано от fazana Покажи съобщение
                              Колега знам за какьв датчик става вьпрос.А този за,който ти говоря е за налягането на маслото и когато запалиш двигатела лампата на таблото трябва да огасне веднага.За панелите сьщо знам разликите.Извинява ако сьм те обидил но мисля,че ако си смениш датчика поне лампата на таблото ще ти гасне веднага.
                              Ако има повреден датчик за ниво на маслото на чек панела си свети постоянно индикацията за това ОБАЧЕ на таблото след даване на контакт известно време свети друга лампа и тя НЕЕ онази малката до стрелката за налягане на маслото (минимално малягане)!!

Comment

Офф и аз имам такъв проблем.Смених маслото и след смяната лампата не угасна.Мноо ме дразни.
                                Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Working...
                                X